Σούπα γαλλική

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κρεμμύδι

4-5 πατάτες

1 πράσο

κύβο χορταρικών

κρέμα γάλακτος

πράσινο κρεμμυδιού φρέσκου ψιλοκομμένο

λίγο λάδι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους και τα πράσα κομμένα σε κομμάτια. Ρίχνουμε το ζωμό που ετοιμάσαμε με τον κύβο των χορταρικών και το ανάλογο νερό. Τελευταία προσθέτουμε το ψιλοκομμένο πράσινο του κρεμμυδιού και την κρέμα γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας