Σούπα γαλλική

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κρεμμύδι

4-5 πατάτες

1 πράσο

κύβο χορταρικών

κρέμα γάλακτος

πράσινο κρεμμυδιού φρέσκου ψιλοκομμένο

λίγο λάδι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους και τα πράσα κομμένα σε κομμάτια. Ρίχνουμε το ζωμό που ετοιμάσαμε με τον κύβο των χορταρικών και το ανάλογο νερό. Τελευταία προσθέτουμε το ψιλοκομμένο πράσινο του κρεμμυδιού και την κρέμα γάλακτος.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας