Τρουφάκια

photo

ΥΛΙΚΑ

1 γάλα ζαχαρούχο

4 σοκολάτες κουβερτούρες

τριμμένο καρύδι ή αμύγδαλο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε σε μπαιν-μαρί τις σοκολάτες, προσθέτουμε το γάλα και το καρύδι και ανακατεύουμε το μίγμα, τ' αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε τα τρουφάκια σαν μικρά καφεδάκια. Τα βάζουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξουν και είναι έτοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας