Ταραμοσαλάτα

photo

Υλικά

100 γρ. ταραμά άσπρο ή κόκκινο

1/2 κιλό ψωμί μπαγιάτικο

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2λεμόνι, το χυμό

1 μικρό κρεμμύδι

 

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τον ταραμά στο μπλέντερ ή στο μίξερ. Μουσκεύουμε το ψωμί, το στύβουμε καλά και το ρίχνουμε λίγο λίγο μαζί με το λάδι στο μπλέντερ για να ανακατευτούν καλά με τον ταραμά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το χυμό του λεμονιού και αφήνουμε τα υλικά να δουλευτούν όση ώρα χρειάζεται για να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη μάζα. Σερβίρουμε σε ένα μπολ διακοσμώντας με μια ελιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας