ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΥΑΚΕΡ

photo

Υλικά

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 φλιτζάνι βούτυρο

1 φλιτζάνι αλεύρι

11/2 φλιτζάνι κουάκερ

ξύσμα λεμονιού

1/2 κουταλάκι κοφτό μπέικιν

 

Εκτέλεση

 

Τ' ανακατεύουμε όλα και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο μια ώρα. Μετά την πλάθουμε ρολό 5 εκατοστά διάμετρο, την τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και την αφήνουμε στο ψυγείο 12 ή περισσότερες ώρες. Την κόβουμε σε φέτες 1/2 εκατοστό, τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη ή αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρντισμένα. Τις βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 200 βαθμούς κελσίου για 10'.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας