Τρίχρωμες ταλιατέλες

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμάρια τρίχρωμες ταλιατέλες (φωλιές)

4 αβγά

200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

2 ποτήρια του νερού γάλα

400 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα

1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

πάπρικα γλυκιά

αλάτι και πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας λάδι

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζω τις ταλιατέλες και τις σουρώνω. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τα τυριά. Σε μια κατσαρόλα βάζω το μείγμα σε χαμηλή φωτιά και προσθέτω τις ταλιατέλες, το δυόσμο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύω όλα τα υλικά για 2-3 λεπτά. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας