Spring Rolls

photo

ΥΛΙΚΑ

φύλλο κρούστας για όλες τις χρήσεις

τυρί

γαλόπουλα

μπέικον

κέτσαπ

μουστάρδα

λάδι

αυγό

φρυγανιά τριμμένη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε ένα φύλο κρούστας το χωρίζουμε στα 3 και τα λαδώνουμε με ένα πινελάκι. Σε κάθε λουρίδα βάζουμε 1 φέτα τυρί, 1 φέτα γαλόπουλα, μισή φέτα μπέικον. Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε κέτσαπ με μουστάρδα και βάζουμε 2-3 κουταλιές πάνω στα αλλαντικά μας. Συνεχίζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα το ίδιο. Πιάνουμε τη λουρίδα (φύλλο και υλικά μαζί) και τα κολλάρουμε να γίνει σαν κανελόνι. Τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για λίγο.(να λιώσει το τυρί και να ροδοψηθούν)

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας