Γαριδόσουπα

photo

ΥΛΙΚΑ

2 φλιτζάνια γαρίδες (καθαρισμένες)

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές ελαιόλαδο

100 γρ. Φέτα

1 φλιτζάνι ντοματοχυμό

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Λιώνετε τη φέτα με το πιρούνι. Σοτάρετε στο λάδι το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις γαρίδες και σβήνετε με τον ντοματοχυμό. Προσθέτετε 5 φλιτζάνια νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά, ρίχνετε τη φέτα και περιμένετε να λιώσει. H σούπα σερβίρεται ζεστή.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας