ΥΛΙΚΑ
1 φέτα σολωμό κομμένη στα 3
Λίγο λάδι
Αρκετά μανιτάρια σε φετάκια
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Μισή κούπα άσπρο κρασί
1 κ.γλ. μουστάρδα
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι πιπέρι (με μέτρο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνω το ψάρι και το σοτάρω στο λάδι ελαφρά και από τις 2 πλευρές. Προσθέτω το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να μαραθούν. Βάζω τη μουστάρδα και σβήνω με το κρασί. Προσθέτω το λεμόνι, το βούτυρο ή λάδι και μαϊντανό και ανακατεύω ελαφρά τα υλικά μας. Μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νεράκι. Το σερβίρω με πατάτες βραστές ή φουρνοπατάτες, καθώς και με ρύζι.