Πένες ναπολιτάνα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ζυμαρικά πένες

2 κονσέρβες ντομάτες αποφλοιωμένες

4 κουταλιές ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Φρέσκο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα και το αλάτι. Στη συνέχεια με ξύλινη κουτάλα πιέζουμε τη ντομάτα να διαλυθεί. Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας