Πένες ναπολιτάνα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ζυμαρικά πένες

2 κονσέρβες ντομάτες αποφλοιωμένες

4 κουταλιές ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Φρέσκο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα και το αλάτι. Στη συνέχεια με ξύλινη κουτάλα πιέζουμε τη ντομάτα να διαλυθεί. Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε και τις μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας