Μαυρομάτικα φασολάκια σαλάτα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο μαυρομάτικα φασολάκια

12 λιαστές τομάτες

5 κουταλιές κάπαρη

2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Μαϊντανό

Ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη θρυμματίζονται. Τα σουρώνουμε, ανακατεύουμε με μια κουταλιά γλυκού λάδι και τα αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα (λιαστές τομάτες, πιπεριά Φλωρίνης, κρεμμύδι) και την κάπαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και όσο λάδι θέλουμε και τα ανακατεύουμε καλά.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας