Σούπα μινεστρόνε

photo

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. κοφτό μακαρονάκι

8 κολοκυθάκια

8 καρότα

8 κρεμμυδάκια

300 γρ. παρμεζάνα

300 γρ. σελινόριζα

2 σκελίδες σκόρδο

80 ml ελαιόλαδο

1 ματσάκι βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα κολοκυθάκια, τα καρότα, τη σελινόριζα, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και  τα σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. ?Έπειτα προσθέτετε αρκετό νερό και μόλις βράσουν, ρίχνετε το μακαρονάκι, ανακατεύετε και σκεπάζετε το σκεύος. Όταν ο όγκος των υγρών μειωθεί στο μισό, πασπαλίζετε με την παρμεζάνα, το βασιλικό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας