Μοσχάρι φιλέτο με ρόκα

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο

100 γρ. ρόκα

100 γρ. κασέρι

4 κ.τ.γ. ελαιόλαδο

1κρεμμύδι μεγάλο,ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τη ρόκα σε χοντρά κομμάτια, την πλένουμε και ύστερα την στραγγίζουμε καλά. Την τοποθετούμε σ' ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Βράζουμε για 10' το κρέας. Ύστερα το τοποθετούμε σ' ένα ταψάκι και ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία για 15'. Περιμετρικά του φιλέτου τοποθετούμε το μείγμα της ρόκας και από πάνω βάζουμε το τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια! Σερβίρεται ζεστό!

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας