Μοσχάρι φιλέτο με ρόκα

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο

100 γρ. ρόκα

100 γρ. κασέρι

4 κ.τ.γ. ελαιόλαδο

1κρεμμύδι μεγάλο,ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τη ρόκα σε χοντρά κομμάτια, την πλένουμε και ύστερα την στραγγίζουμε καλά. Την τοποθετούμε σ' ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Βράζουμε για 10' το κρέας. Ύστερα το τοποθετούμε σ' ένα ταψάκι και ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία για 15'. Περιμετρικά του φιλέτου τοποθετούμε το μείγμα της ρόκας και από πάνω βάζουμε το τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια! Σερβίρεται ζεστό!

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας