Μοσχάρι σούπα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κομμάτια

2 πιπεριές πράσινες

1 κύβο βοδινού

2 ντομάτες

5 καρότα

3 κρεμμύδια ξερά

6 πατάτες

σέλινο

αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζω το κρέας και το βάζω σε κατσαρόλα με νερό να βράσει για  2 ώρες περίπου. Λίγο πριν είναι έτοιμο το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμί. Στο ζουμί  του κρέατος βάζουμε την πιπεριά, τη ντομάτα, τα κρεμμύδια, ένα καρότο, μια πατάτα και λίγο σέλινο συμπληρώνοντας νερό αν χρειάζεται. Αφού βράσουν τα αφαιρούμε και τα λιώνουμε στο μουλτι. Τα ξαναπροσθέτουμε μέσα στο ζουμί και συμπληρώνουμε νερό αν είναι πηχτό. Κόβουμε τις υπόλοιπες πατάτες και καρότα σε κύβους, το κρέας σε μικρές μπουκίτσες και τα προσθέτουμε ξανά στην κατσαρόλα. Τέλος βάζουμε το σέλινο ψιλοκομμένο, το κύβο και το λάδι. Αφήνουμε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας