Σνίτσελ αλά κρέμ

photo

ΥΛΙΚΑ

12 σνίτσελ χοιρινά

λίγο γάλα φρέσκο

2 σκελίδες σκόρδο

10 αυγά

γαλέτα τριμμένη

αλάτι

πιπέρι

πάπρικα

ελαιόλαδο

 

Για την κρέμα:

400 γρ. κρέμα γάλακτος

πάπρικα

φρέσκο βούτυρο

λευκό κρασί

μανιτάρια

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το λιωμένο σκόρδο, τα χτυπάμε και βουτάμε εκεί τα σνίτσελ. Κατόπιν παίρνουμε ένα ένα τα σνίτσελ και τα βουτάμε μέσα στη γαλέτα. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι, το αφήνουμε να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα σνίτσελ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Τα βγάζουμε και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Για να φτιάξουμε την κρέμα βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο να λιώσει, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά και τα τσιγαρίζουμε. Όταν είναι έτοιμα, τα σβήνουμε με κρασί και αφού πάρει βράση ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα και έτοιμο!

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας