Σούπα μινεστρόνε

photo

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. κοφτό μακαρονάκι

3 πατάτες

2 σκελίδες σκόρδο

2 κολοκυθάκια

1 κρεμμύδι

2 καρότα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ντομάτες ψιλοκομμενες

200 γρ. φρέσκα φασολάκια

250 γρ. ντομάτα κονκασέ

3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 λίτρο νερό

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τις πατάτες που τις έχετε κόψει σε κύβους, τα καρότα και τα κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες και τις ψιλοκομμενες ντομάτες. Περιχύνετε με την ντομάτα κονκασέ και το νερό και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά. Κατόπιν προσθέτετε το κοφτό μακαρόνι και τα φασολάκια και βράζετε για ακόμη 15 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε το αλάτι και το πιπερι και στο τέλος το μαϊντανό.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας