Κασεροκροκέτες

photo

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. τυρί ένταμ

250 γρ. κασέρι

1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο

1 φλιτζανάκι αλεύρι

1 αυγό

μοσχοκάρυδο

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το ένταμ και το κασέρι και τα τρίβουμε από τη χονδρή μεριά του τρίφτη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαστουνάκια. Στη συνέχεια τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά και αν κολλάει στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.

(3) σχόλια
  • 17/05/2014 16:25 - Ο/Η Δημήτρης σχολίασε:

    Πολύ νόστιμες! Εγώ έβαλα όμως δύο αυγά γιατί ήταν σφιχτή η ζύμη μόνο με ένα και πρόσθεσα και λίγο πιπέρι μαύρο.

  • 17/05/2014 16:25 - Ο/Η Δημήτρης σχολίασε:

    Πολύ νόστιμες! Εγώ έβαλα όμως δύο αυγά γιατί ήταν σφιχτή η ζύμη μόνο με ένα και πρόσθεσα και λίγο πιπέρι μαύρο.

  • 17/05/2014 16:25 - Ο/Η Δημήτρης σχολίασε:

    Πολύ νόστιμες! Εγώ έβαλα όμως δύο αυγά γιατί ήταν σφιχτή η ζύμη μόνο με ένα και πρόσθεσα και λίγο πιπέρι μαύρο.

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας