Σπαραγγόσουπα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό σπαράγγια

1 ποτήρι λευκό κρασί

2 πρέζες ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα σόγιας
άσπρο πιπέρι
τριμμένο μοσχοκάρυδο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα σπαράγγια και στη συνέχεια τα ξεφλουδίζετε. Τα βράστε στον ατμό και κρατάτε τον ζωμό για τη σούπα. Κάντε πουρέ τα μαγειρεμένα σπαράγγια και προσθέστε το γάλα σόγιας ζεστό και τη ζάχαρη ανακατεύοντας. Προσθέστε  αλάτι, πιπέρι, και λίγο λευκό κρασί . Ρίξτε λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας