Τορτελίνια με σάλτσα

photo

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο τορτελίνια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον κασέ
150 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά
250 gr. κρέμα γάλακτος
1 κούπα τριμμένο τυρί
καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και αφού βράσει ρίχνουμε τα τορτελίνια και τα αφήνουμε να βράσουν. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και την καπνιστή γαλοπούλα. Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά. Βάζουμε τα τορτελίνια στη σάλτσα, αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά. Ψήνουμε στους 200  βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας