Τορτελίνια με σάλτσα

photo

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο τορτελίνια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον κασέ
150 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά
250 gr. κρέμα γάλακτος
1 κούπα τριμμένο τυρί
καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και αφού βράσει ρίχνουμε τα τορτελίνια και τα αφήνουμε να βράσουν. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και την καπνιστή γαλοπούλα. Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά. Βάζουμε τα τορτελίνια στη σάλτσα, αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά. Ψήνουμε στους 200  βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας