ΥΛΙΚΑ
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη
1 κουτί σάλτσα ντομάτας & λίγο πάστα
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε τον κιμά. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό νερό . Τα αφήνουμε για περίπου 50 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ελέγχουμε την κατσαρόλα για να μην πιει το φαγητό όλο το νερό μας.