Σούπα με κιμά

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ μοσχαρίσιο κιμά

1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια

1 κονσέρβα καλαμπόκι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

1 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη

1 κουτί σάλτσα ντομάτας & λίγο πάστα

αλάτι

πιπέρι

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε τον κιμά. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό νερό . Τα αφήνουμε για περίπου 50 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ελέγχουμε την κατσαρόλα για να μην πιει το φαγητό όλο το νερό μας.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας