Σούπα με κιμά

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ μοσχαρίσιο κιμά

1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια

1 κονσέρβα καλαμπόκι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

1 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη

1 κουτί σάλτσα ντομάτας & λίγο πάστα

αλάτι

πιπέρι

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε τον κιμά. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό νερό . Τα αφήνουμε για περίπου 50 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ελέγχουμε την κατσαρόλα για να μην πιει το φαγητό όλο το νερό μας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας