Τορτελίνια με κοτόπουλο

photo

ΥΛΙΚΑ

500γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριού

1 στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια

1 κουταλιά γεμάτη σούπας τριμμένη καρύδα αποξηραμένη

1 κουταλιά γεμάτη σούπας κάρυ

250ml κρέμα γάλακτος

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό, βράζουμε τα τορτελίνια και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το στήθος κοτόπουλου. Προσθέτουμε το κάρυ, την καρύδα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να δέσει η κρέμα και στο τέλος ρίχνουμε τα βρασμένα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας