Ταραμοσαλάτα με άσπρο ταραμά

photo

ΥΛΙΚΑ

200 γραμ. ταραμά άσπρο

2 κρεμμύδια τριμμένα

200 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα, μουσκεμένο και καλά στυμμένο)

2 φλιτζάνια ελαιόλαδο

το χυμό από 2 λεμόνια

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε στο γουδί τον ταραμά και με λίγες σταγόνες λάδι τον κοπανάτε αρκετά μέχρι να γίνει αλοιφή. Προσθέτετε λίγο λίγο το ψωμί, το λεμόνι, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο, ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζετε το μείγμα σε μπολ και γαρνίρετε με μαύρες ελιές.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας