Ριζότο με κιμά

photo

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

3 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι

1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποημένο

1 φλιτζάνι ντοματοπολτό

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 δαφνόφυλλο

2 κόκκους μπαχάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κιμά και το ρύζι. Tα σβήνετε με το χυμό της ντομάτας. Προσθέτετε τα μπαχαρικά και 4 φλιτζάνια ζεστό νερό. Bράζετε το φαγητό για 20 περίπου λεπτά, μέχρι να σωθεί το νερό του και να γίνει πιλάφι.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας