Ριζότο με κιμά

photo

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

3 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι

1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποημένο

1 φλιτζάνι ντοματοπολτό

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 δαφνόφυλλο

2 κόκκους μπαχάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κιμά και το ρύζι. Tα σβήνετε με το χυμό της ντομάτας. Προσθέτετε τα μπαχαρικά και 4 φλιτζάνια ζεστό νερό. Bράζετε το φαγητό για 20 περίπου λεπτά, μέχρι να σωθεί το νερό του και να γίνει πιλάφι.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας