Λιγκουίνι με μπέικον και μανιτάρια

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι

8 μανιτάρια

12 φέτες μπέικον

250 ml. κρέμα γάλακτος

1 κουταλιά σούπας μαργαρίνη

100 γραμ. παρμεζάνα

1 κουταλιά γλυκού σαφράν

αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το μπέικον σε φέτες και τρίβουμε την παρμεζάνα. Αφού πλύνουμε τα μανιτάρια τα κόβουμε σε φέτες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε αλάτι και το μισό σαφράν. Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνουμε και τα ζυμαρικά. Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε τη μαργαρίνη. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το μπέικον και τα μανιτάρια. Τα τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το υπόλοιπο σαφράν και αλατοπίπερο. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην άλλη κατσαρόλα. Τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε ζεστά με παρμεζάνα.

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας