Μοσχαράκι α λα κρέμ

photo

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά μοσχαράκι φιλέτο

400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κρεμμύδια

1 κρεμά γάλακτος 300 γρ.

1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί

λεμόνι

ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε και αλατίζουμε το κρέας και το βράζουμε σε ένα τσουκάλι.  Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε λεμόνι και αλατοπίπερο. Στη συνέχεια παίρνουμε 2 ποτήρια ζουμί από το κρέας και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Αφού δέσει η σάλτσα βάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα χωρίς τα υγρά του και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας