Μοσχαράκι α λα κρέμ

photo

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά μοσχαράκι φιλέτο

400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κρεμμύδια

1 κρεμά γάλακτος 300 γρ.

1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί

λεμόνι

ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε και αλατίζουμε το κρέας και το βράζουμε σε ένα τσουκάλι.  Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε λεμόνι και αλατοπίπερο. Στη συνέχεια παίρνουμε 2 ποτήρια ζουμί από το κρέας και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Αφού δέσει η σάλτσα βάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα χωρίς τα υγρά του και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

 

 



Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας