Κινέζικο πιλάφι

photo

ΥΛΙΚΑ

4 κούπες ρύζι Βali

2 κούπες καλαμπόκι

8 αυγά

2 κονσέρβες μανιτάρια

1 πιπεριά πράσινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 πιπεριά κόκκινη

λιγό τυρί κίτρινο τριμμένο

λίγο ζαμπόν σε μικρά κομματάκια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το ρύζι, και το αφήνουμε νερόβραστο. Σε μία μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα μανιτάρια και το καλαμπόκι και τ' αφήνουμε και αυτά νερόβραστα. Σ' ένα τηγανάκι φτιάχνουμε ομελέτα με τα 4 αυγά και ρίχνουμε μέσα το τριμμένο τυρί. Τα υπόλοιπα συστατικά τα τηγανίζουμε και αυτά με λίγο λάδι. Προσοχή όμως την ομελέτα την ανακατεύουμε συνέχεια με μία ξύλινη κουταλίτσα και την θρυμματίζουμε. Αφού ετοιμαστούν όλα ανακατεύουμε το ρύζι με τα μανιτάρια, καλαμπόκι, τα κομματάκια της ομελέτας με το λάδι που έχει περισσέψει καθώς και τις πιπεριές με το ζαμπόν μαζί με το λάδι τους.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας