Κοτοσαλάτα με χρωματιστές πιπεριές

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. στήθος κοτόπουλου

1/2 μαρούλι

1 πιπεριά πράσινη

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπέρια κίτρινη

1 κουταλιάς της σούπας βούτυρο

5 κουταλιάς της σούπας ξύδι βαλσαμικό

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ' ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και 3 κουταλιές της σούπας λάδι και σωτάρουμε το κοτόπουλο. Το αλατίζουμε και το μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες. Στο τηγάνι προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ξίδι. Συνεχίζουμε για 10 λεπτά. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες, τις βάζουμε σε ένα μπολ και το αναμειγνύουμε με τις πιπεριές. Μοιράζουμε τα φύλλα της σαλάτας σε ένα πιάτο και από πάνω το μείγμα κοτόπουλο - πιπεριές.

 

 



Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας