Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο

photo

ΥΛΙΚΑ

250 γρ ζυμαρικά φουσίλι

200 γρ. κονσέρβα τόνου με ελαιόλαδο

25 ελιές Καλαμών

1 κρεμμύδι

1/2 αγγούρι

1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

1 κουταλάκι κάππαρη

6 κουταλιές μαγιονέζα

3 κουταλιές χυμό λεμονιού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και τις πιπεριές και το αγγούρι σε φέτες. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε καυτό αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Τοποθετούμε το φουσίλι σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την κάππαρη, τις ελιές, τις πιπεριές και το αγγούρι και ανακατεύουμε. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα και το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τον τόνο σε κομμάτια και ανακατεύουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας