ΥΛΙΚΑ
250 γρ ζυμαρικά φουσίλι
200 γρ. κονσέρβα τόνου με ελαιόλαδο
25 ελιές Καλαμών
1 κρεμμύδι
1/2 αγγούρι
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κουταλάκι κάππαρη
6 κουταλιές μαγιονέζα
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και τις πιπεριές και το αγγούρι σε φέτες. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε καυτό αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Τοποθετούμε το φουσίλι σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την κάππαρη, τις ελιές, τις πιπεριές και το αγγούρι και ανακατεύουμε. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα και το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τον τόνο σε κομμάτια και ανακατεύουμε.