Πατάτες wedges

photo

ΥΛΙΚΑ

8 πατάτες

πάπρικα

ρίγανη

θυμάρι

φρυγανιά

αλάτι

πιπέρι

λάδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε σε νερό. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε στα 4. Τις βάζετε στο ταψί με όλα τα μυρωδικά και τη φρυγανιά.Toυς βάζετε το λάδι αφού προηγουμένως το έχετε βράσει σε ένα κατσαρολάκι. Τις ψήνετε για περίπου μισή ώρα, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας