Πατάτες wedges

photo

ΥΛΙΚΑ

8 πατάτες

πάπρικα

ρίγανη

θυμάρι

φρυγανιά

αλάτι

πιπέρι

λάδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε σε νερό. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε στα 4. Τις βάζετε στο ταψί με όλα τα μυρωδικά και τη φρυγανιά.Toυς βάζετε το λάδι αφού προηγουμένως το έχετε βράσει σε ένα κατσαρολάκι. Τις ψήνετε για περίπου μισή ώρα, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας