Καραβίδες σαλάτα

photo

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καραβίδες

1 κολοκυθάκι

1μικρή σελινόριζα
1 καρότο
1/2 μαρούλι
μαϊντανός σγουρός

 

Για το ντρέσινγκ:
1φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
χυμό 1 λεμονιού
αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε και καθαρίζετε τις καραβίδες, εκτός από μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα. Κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια τα κολοκυθάκια, τα καρότα και τη σελινόριζα και τα ζεματάτε. Αναμιγνύετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και προσθέτετε λίγο αλάτι. Βάζετε τα λαχανικά και τις καραβίδες σε πιατέλα στρωμένη με μαρουλόφυλλα. Γαρνίρετε με τις καραβίδες που κρατήσατε και με μαϊντανό. Σερβίρετε με το ντρέσινγκ.

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας