Γλώσσα τηγανητή

photo

ΥΛΙΚΑ

1 γλώσσα καθαρισμένη

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος

χυμός από 1 λεμόνι

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τη γλώσσα. Την αφήνουμε να τηγανιστεί για περίπου 4 λεπτά. Γυρίζουμε τη γλώσσα και τηγανίζουμε για 4 λεπτά ακόμη. Την περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και την πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Βγάζουμε τη γλώσσα προσεκτικά με σπάτουλα και τη μεταφέρουμε σε πιάτο.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας