Γλώσσα τηγανητή

photo

ΥΛΙΚΑ

1 γλώσσα καθαρισμένη

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος

χυμός από 1 λεμόνι

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τη γλώσσα. Την αφήνουμε να τηγανιστεί για περίπου 4 λεπτά. Γυρίζουμε τη γλώσσα και τηγανίζουμε για 4 λεπτά ακόμη. Την περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού και την πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Βγάζουμε τη γλώσσα προσεκτικά με σπάτουλα και τη μεταφέρουμε σε πιάτο.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας