Πέννες αλ «Μαφιόζο»

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πέννες

500 γρ. ντοματίνια

500 γρ. λουκάνικα για bbq

1 κουταλιά ψιλοκομμένο δεντρολίβανο

250 γρ. μανιτάρια κομμένα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά τα λουκάνικα και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται μια σάλτσα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε άφθονο αλατισμένο νερό και πριν τα σουρώσουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές από το νερό τους στη σάλτσα. Μόλις τα σουρώσουμε τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας