Πέννες αλ «Μαφιόζο»

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πέννες

500 γρ. ντοματίνια

500 γρ. λουκάνικα για bbq

1 κουταλιά ψιλοκομμένο δεντρολίβανο

250 γρ. μανιτάρια κομμένα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά τα λουκάνικα και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται μια σάλτσα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε άφθονο αλατισμένο νερό και πριν τα σουρώσουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές από το νερό τους στη σάλτσα. Μόλις τα σουρώσουμε τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας