Μπουρεκάκια με τυριά

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο κρούστας

5 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο

 

Για τη γέμιση:

1/4 φέτα

200 γρ. γραβιέρα τριμμένη

1/2 κιλό ανθότυρo τριμμένο

3 αυγά

1/2 φλιτζάνι γάλα

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

μοσχοκάρυδο

πιπέρι

δυόσμο ψιλοκομμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα. Ρίχνουμε τα 2/3 από το μείγμα στα τυριά και ανακατεύουμε. Αλείφουμε κάθε φύλλο με βούτυρο και κόβουμε σε κάθετες λωρίδες. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση και τυλίγουμε τα ρολά γυρίζοντας προς τα μέσα τις άκρες.  Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα. Αραδιάζουμε τα μπουρεκάκια σε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο και ραντίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα γάλακτος-αυγών. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας