Κοτόπουλο με παρμεζάνα

photo

ΥΛΙΚΑ

4 σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου

1 φλιτζάνι γαλέτα

1 κουταλιά της σούπας ξερό βασιλικό

1 αυγό

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε τη γαλέτα, την παρμεζάνα και τον βασιλικό. Σ' ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό. Βουτάμε τα φιλέτα στο αυγό και εν συνεχεία τα καλύπτουμε με το μείγμα γαλέτας, βασιλικού, παρμεζάνας. Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ για 5 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας