Κοτόπουλο με παρμεζάνα

photo

ΥΛΙΚΑ

4 σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου

1 φλιτζάνι γαλέτα

1 κουταλιά της σούπας ξερό βασιλικό

1 αυγό

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε τη γαλέτα, την παρμεζάνα και τον βασιλικό. Σ' ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό. Βουτάμε τα φιλέτα στο αυγό και εν συνεχεία τα καλύπτουμε με το μείγμα γαλέτας, βασιλικού, παρμεζάνας. Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ για 5 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας