Παγωτό Mojito

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί γάλα εβαπορέ light

250 γρ. κρέμα γάλακτος

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

3 ζουμερά lime (χυμός + ξύσμα)

1/2 ματσάκι δυόσμο

1 φλιτζάνι του καφέ λευκό ρούμι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο. Αδειάζουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ σε ένα μπολ και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 3 ώρες. Λίγο πριν τα βγάλουμε από την κατάψυξη χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να φουσκώσει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο με το εβαπορέ, το χυμό και το ξύσμα του lime, το ρούμι και τον δυόσμο αφήνοντας λίγο για το γαρνίρισμα. Ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα δοχείο (όχι γυάλινο) και το καταψύχουμε για άλλες 3 ώρες. Στη συνέχεια το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το καταψύχουμε ξανά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας