Ταλιατέλες με γαρίδες

photo

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ταλιατέλες

12 γαρίδες καθαρισμένες
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες

1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί

2 κλαδάκια δεντρολίβανο
1 κουταλιά ξύδι
αλάτι

πιπέρι
ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και στη συνέχεια τις γαρίδες. Ρίχνουμε το κρασί, την ντομάτα, το δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, το ξύδι, και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες ανακατεύοντας. Διακοσμούμε με λίγα φύλλα από το άλλο κλαδί του δεντρολίβανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας