Ρύζι με ελιές

photo

ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι για πιλάφι

1 πράσινη πιπεριά

1 ξερό κρεμμύδι

3 φρέσκια κρεμμύδια

2/3 φλιτζανιού μαύρες ελιές

2 φλιτζάνια νερό

μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

κάρυ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις ελιές σε ροδέλες. Βράζουμε το ρύζι μαζί με τα κρεμμύδια, το αλάτι και το κάρυ. Μόλις πιει το ζουμί του συμπληρώνουμε με λίγο βραστό νερό αν χρειαστεί. Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τις ελιές, την πιπεριά και το μαϊντανό.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας