Γρανίτα μάνγκο

photo

ΥΛΙΚΑ

4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
570 ml γάλα

2 κονσέρβες (425 γρ.)με φέτες μάνγκο, στραγγισμένες
1 κουταλιά κάρδαμο αλεσμένο
300 m1 κρύο νερό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μπλέντερ βάζουμε τις φέτες μάνγκο, το μισό γάλα, τη ζάχαρη και το κάρδαμο για λίγα δευτερόλεπτα. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε το γάλα και το νερό που απομένουν. Παγώνουμε για 3 ώρες. Βάζουμε από πάνω μια μπάλα παγωτού βανίλιας.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας