Γρανίτα μάνγκο

photo

ΥΛΙΚΑ

4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
570 ml γάλα

2 κονσέρβες (425 γρ.)με φέτες μάνγκο, στραγγισμένες
1 κουταλιά κάρδαμο αλεσμένο
300 m1 κρύο νερό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μπλέντερ βάζουμε τις φέτες μάνγκο, το μισό γάλα, τη ζάχαρη και το κάρδαμο για λίγα δευτερόλεπτα. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε το γάλα και το νερό που απομένουν. Παγώνουμε για 3 ώρες. Βάζουμε από πάνω μια μπάλα παγωτού βανίλιας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας