Μοσχάρι με καρότα

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι ελιά

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

100 ml ελαιόλαδο

2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού

1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

8 καρότα κομμένα

1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα πυρέξ βάζουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού. Προσθέτουμε τα καρότα, το ελαιόλαδο και το ζωμό λαχανικών. Κλείνουμε το καπάκι από το πυρέξ και ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 7 ώρες περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια. Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε. Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο και με τον αναδευτήρα διαλύουμε το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε το μείγμα στο σκεύος και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το κρέας με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

 

 

 

(2) σχόλια
  • 18/07/2014 9:58 - Ο/Η θανος σχολίασε:

    στην φωτογραφια της συνταγης φαινονται υλικα οπως ελιες, μαιντανος, ντοματα που ομως δεν αναφερονται πουθενα στα υλικα ουτε και στην εκτελεση της συνταγης, τα χρησιμοποιουμε ή οχι?

  • 18/07/2014 9:57 - Ο/Η θανος σχολίασε:

    στην φωτογραφια της συνταγης φαινονται υλικα οπως ελιες, μαιντανος, ντοματα που ομως δεν αναφερονται πουθενα στα υλικα ουτε και στην εκτελεση της συνταγης, τα χρησιμοποιουμε ή οχι?

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας