Σαλάτα με ραντίτσιο και αχλάδι

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ραντίτσιο

1 ώριμο αχλάδι

4 φύλλα μαρουλιού

1 ρίζα φινόκιο

1 κουταλιά χυμό πορτοκαλιού

3 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι

1/2 κουταλάκι μουστάρδα

2 κουταλιές ελαιόλαδο

λίγα καρύδια καθαρισμένα

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το πορτοκάλι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε το φινόκιο και το αχλάδι και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το μαρούλι, το ραντίσιο, τα καρύδια και το ντρέσινκ. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας