Κολοκυθάκια με μπέικον

photo

ΥΛΙΚΑ

4 κολοκύθια

7 φέτες μπέικον

κόκκινο κρασί

ελαιόλαδο

2 ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κουταλιά πελτέ

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και το μπέικον σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και σιγοβράζουμε. Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγο.  Στην συνέχεια προσθέτουμε τον πελντέ, την ντομάτα, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας