Μπακαλιάρος με σπανάκι

photo

ΥΛΙΚΑ

500γρ. παστό μπακαλιάρο

500γρ. σπανάκι

1 μαρούλι

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

άνηθο ψιλοκομμένο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

400γρ. ντοματάκια με το χυμό τους

1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

μπαχάρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και καθαρίζουμε το σπανάκι. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια. Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο σε αρκετό νερό τουλάχιστον για 24 ώρες, αλλάζοντας συχνά το νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και το μαρούλι. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό και το μπαχάρι. Ρίχνουμε τον άνηθο και το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ταψάκι. Πάνω από τα λαχανικά, βάζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας