Κολοκυθόπιτα με άνηθο

photo

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 κιλό κολοκυθάκια φρέσκα

8 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

500 γρ. φέτα τριμμένη

1 ματσάκι μαϊντανό

1 ματσάκι άνηθο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

λίγο δυόσμο

4 αβγά

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα χονδροτρίβουμε. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν τα νερά τους για 1 ώρα περίπου. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον άνηθο και τον δυόσμο. Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπωλ και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος ρίχνουμε τη φέτα. Σε ένα λαδωμένο ταψί αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας