Σπαράγγια με δυόσμο

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό σπαράγγια

1 κουταλιά της σούπας δυόσμο

130 γρ. βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το δυόσμο. Προθερμαίνουμε το φούρνο. Κόβουμε τις άκρες από τα σπαράγγια, τα αλείφουμε με το μισό βούτυρο και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το υπόλοιπο βούτυρο, το δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και γαρνίρουμε με την κρέμα δυόσμου σε ένα μπολάκι.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας