Σαλάτα με αγκινάρες και μανιτάρια

photo

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. καρδιές αγκινάρας

100 γρ. μικρά άσπρα μανιτάρια

 

Για το ντρέσιγκ:

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

1/2 κουταλάκι μουστάρδα Dijon

3 κουταλιές ελαιόλαδο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στα τέσσερα. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τις αγκινάρες με τα μανιτάρια. Βάζουμε στο μπλέντερ τα υλικά για το ντρέσιγκ και περιχύνουμε την σαλάτα μας.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας