Πένες με σάλτσα τόνου

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πένες

3 κονσέρβες τόνου

2 κονσέρβες ψιλοκομμένα ντοματάκια

2 σκελίδες σκόρδο

ψιλοκομμένο μαϊντανό

παρμεζάνα τριμμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ντοματάκια με το σκόρδο και λίγο λάδι και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν το σκόρδο λιώσει, προσθέτουμε τον τόνο και αφήνουμε να «πιει» το νερό του. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες. Τις σερβίρουμε με τη σάλτσα τόνου, παρμεζάνα και μαϊντανό.

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας