Πένες με σάλτσα τόνου

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πένες

3 κονσέρβες τόνου

2 κονσέρβες ψιλοκομμένα ντοματάκια

2 σκελίδες σκόρδο

ψιλοκομμένο μαϊντανό

παρμεζάνα τριμμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ντοματάκια με το σκόρδο και λίγο λάδι και τα αφήνουμε να βράσουν. Όταν το σκόρδο λιώσει, προσθέτουμε τον τόνο και αφήνουμε να «πιει» το νερό του. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες. Τις σερβίρουμε με τη σάλτσα τόνου, παρμεζάνα και μαϊντανό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας