Μπαβαρουάζ με γιαούρτι

photo

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. γιαούρτι

100 γρ. μέλι

10 γρ. φύλλα ζελατίνας

600 γρ. κρεμ αγκλαίς

100 γρ. κρέμα γάλακτος πλούσια σε λιπαρά

φράουλες

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευάζουμε την κρεμ ανγκλέζ και την αποσύρουμε από την φωτιά. Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μαλακώσουν. Στη συνέχεια τα προσθέτουμε στην κρεμ ανγκλέζ. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε την κρέμα σε μια φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με φράουλες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας