Πέρκα με μουστάρδα

photo

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα πέρκας

12 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

6 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε τα φιλέτα πέρκας, τα αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σ? ένα πυρεξ και τα πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το πιπέρι και λίγο νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Όταν ψηθεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας