Πέρκα με μουστάρδα

photo

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα πέρκας

12 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

6 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε τα φιλέτα πέρκας, τα αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σ? ένα πυρεξ και τα πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το πιπέρι και λίγο νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Όταν ψηθεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας