Σαλάτα ρόκα-πορτοκάλι

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ματσάκι ρόκα

λίγο κουκουνάρι

1 πορτοκάλι

παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές λωρίδες

αλάτι

 

Για το ντρέσινγκ:

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1κουταλιά της σούπας μέλι

λίγο ξύδι μπαλσάμικο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε την ρόκα, την κόβουμε, την τοποθετούμε στην πιατέλα και την αλατίζουμε. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το πορτοκάλι και το προσθέτουμε στην ρόκα. Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος την παρμεζάνα. Φτιάχνουμε το ντρέσιγκ, χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε από πάνω.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας