Μανιτάρια γεμιστά με τυρί

photo

ΥΛΙΚΑ

μανιτάρια Porto bello

γραβιέρα

αλεύρι

μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε εντελώς το μίσχο τους και κρατάμε μόνο τα καπέλα. Αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές και αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι αφήνουμε το λάδι να κάψει και τα βάζουμε πρώτα με την κούπα προς τα κάτω. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα γυρνάμε και τους βάζουμε από μια φέτα τυρί. Τα τοποθετούμε στην πιατέλα και πασπαλίζουμε με πιπέρι και μαϊντανό.

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας