Τορτελίνια με κολοκυθάκια

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο τορτελίνια

3 κολοκυθάκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
7 φέτες μπέικον

1 κούπα διάφορα κίτρινα τυριά
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το μπέικον. Το βγάζουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια αφού τα κόψουμε σε φέτες. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα τορτελίνια και στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Τα ρίχνουμε σε πυρέξ, προσθέτουμε το μπέικον και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα τυριά  και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας