Τορτελίνια με κολοκυθάκια

photo

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο τορτελίνια

3 κολοκυθάκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
7 φέτες μπέικον

1 κούπα διάφορα κίτρινα τυριά
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το μπέικον. Το βγάζουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια αφού τα κόψουμε σε φέτες. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα τορτελίνια και στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Τα ρίχνουμε σε πυρέξ, προσθέτουμε το μπέικον και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα τυριά  και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας